0

Novinka od Manic Street Preachers – Journal for Plague Lovers (2009)

Kapela Manic Street Preachers alternative, indie rocková kapela. Možno takou pikoškou je, že člen Richey James  Edwards ( textár, gitara ) 1. februára 1995 záhadne zmizol a dodnes sa nevie, kde je a či je ešte nažive, asi mal toho dosť.

Kapela je v zložení: James Dean Bradfield ( spev, gitara ), Nicky Wire ( basgitara, občas spev ) a Sean Moore ( bubny. občas trúbka ). Na svojom konte majú už osem štúdiových albumov. V tomto roku prinášaju novinku, deviaty štúdiový album s názvom Journal for Plague Lover ( 2009 ).

Journal for Plague Lovers ( 2009 )

Tracklist:

  1. Peeled Apples
  2. Jackie Collins Existential Question Time
  3. Me and Stephen Hawking
  4. This Joke Sport Severed
  5. Journal for Plague Lovers
  6. Sha Bathed Herself in a Bath of Bleach
  7. Facing Page:Top Left
  8. Marlon J.D.
  9. Doors Closing Slowly
  10. All Is Vanity
  11. Pretension/Repulsion
  12. Virginia State Epileptic Colony
  13. William’s Last Words
  14. Bag Lady

Diskografia:

  • Generation Terrorists ( 1992 )
  • Gold Against the Soul ( 1993 )
  • The Holy Bible ( 1994 )
  • Everything Must Go ( 1996 )
  • This Is My Truth Tell Me Yours ( 1998 )
  • Know Your Enemy ( 2001 )
  • Lifeblood ( 2004 )
  • Send Away The Tigers ( 2007 )
  • Journal for Plague Lovers ( 2009 )
Pesničky:

Viac info na oficiálnej stránke TU. Majú pripravené koncerty od 25.05 viac info TU.

itsmartinsedlak

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *