0

Ide sa na HT tour biele noci 2009 … 18.04 Prešov

Hoten toten ( HT ) slovenská punková kapela, vznikla v 1990. Zloženie kapely Sveťo ( spevák ), Braňo ( gitara ), Cybo ( Basgitara ), Marcel ( bicie ).

Ak všetko pôjde ako má mal by som zažiť koncert skupiny HT aj s partou 🙂 Novinkou je, že skupina HT pripravuje materiál na nový album, ktorý by sa mal objaviť už v novembri. Malo by ísť o dvojcédečko. Na prvom cd ma byť nový materiál a druhé cd bude obsahovať autentické nahrávky ( dema ) atď. Teším sa a pridám aj pár informácii o tour, koncertoch atď.

Ak máte záujem o vypočutie demo nahrávok, live záznamov a iné projekty klikni TU. Bol som milo prekvapený koľko materiálu ponúka skupina. Príjemné počúvanie 🙂

Klipy:

Discography:

  • Predstieranie šťastia ( 1997 )
  • Hotentot’n’roll ( 1997 )
  • Unplugged koncert ( 1998 )
  • Zatmenie ( 2003 )
  • Plan B ( 2003 )
  • Absinth ( 2007 )

HT tour Biele noci 2009

  • 13.02.2009 Bratislava ( Randal klub ) … vypredané 600 ľudí, ukážka TU.
  • 14.02.2009 Nové Zámky ( IMC klub )
  • 20.02.2009 Košice ( koloseum )
  • 21.02.2009 Svidník ( holičstvo )
  • 27.02.2009 Banská Bystrica ( klub 77 )
  • 28.02.2009 Nitra ( strá pekáreň )
  • 13.03.2009 Skalica ( orlovňa )
  • 14.03.2009 Púchov ( XXX club )
  • 20.03.2009 Pezinok ( dom kultúry )
  • 21.03.2009 Brezno ( bombura )
  • 27.03.2009 Trnava ( art klub )
  • 28.03.2009 Šala ( metroklub )
  • 17.04.2009 Poprad ( rock fabric )
  • 18.04.2009 Prešov ( Véčko )
  • 24.04.2009 Prievidza ( diwadlo )
  • 30.04.2009 Levice ( S club )
  • 01.05.2009 Liptovský Mikuláš ( kolotocovo )
  • 08.05.2009 Opava ( CZ ) ( music bar jam )
  • 21.05.2009 Žilina ( dom odborov ) + Tri Sestry ( CZ band )

Cena lístka 3,99 Eur ( 120 Sk )  www.ticketportal.sk

Nezúfajte ak nestihnete Tour, skupina HT má ohlásené koncerty aj:

  • 13.06.2009  Zelená voda (vidlomet openair)
  • 20.06.2009 Martin (UDG Fest)
  • 27.06.2009 Top Fest (N/m nad váhom)
  • 03.07.2009 Čadca (čadcafest) summerfestival
  • 04.07.2009  Minikvas warm up (davová psychóza, vandali…)
  • 15.08.2009 Snina – rock pod kameňom (festival)
  • 21.08.2009 Minikvas (summerfestival)
  • 18.09.2009 Nitra (naOZZaY) + Karpina
  • 16.10.2009 Košice (koloseum) + Karpina
  • 17.10.2009 Humenné (Dom Kultúry) + Karpina
  • 24.10.2009 Žilina (smerr pub)
  • 30.10.2009 Bratislava (DK Dúbravka) + Karpina
  • koncerty stále pribudajú, treba to sledovať :), kapela ma vystupovať na západnom Slovensku s predkapelou Psycho Killers ( Austria )

Viac info na oficiálnej stránke TU.Nájdete tam Shop, kde si môžete objednať aktuálne cd Absinth, logo, tričko a veľa zaujímavých veci nájdete aj na stránke hiraxrecord.sk, online shop … punk, hardcore, ska,grindcore, crust.

itsmartinsedlak

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *